Trädgård

Dra nytta av solens kraft och snygga till din trädgård med mysigt ljus.

Solcellsdrivna lampor

På senare tid har det blivit mycket populärt att ha belysning i sin trädgård som laddas upp av solens ljus på dagtid och sedan lyser på natten. De drivs alltså av hundra procent förnybar energi och för dig som villaägare innebär det även att det är helt gratis att hålla dess

na lysande. Det bästa av allt är kanske att du inte behöver dra någon typ av kablar, det är bara att sätta ner lampan direkt i marken!

Trädgårdslampor

De vanliga trädgårdslamporna laddas på dagen och lyser på natten. De laddas även vid mulet väder och det behöver alltså inte vara fullt solsken.

Mygglampa som laddas med solcellerMygglampor

Dessa lite ovanliga lampor har dykt upp på senare tid och har blivit otroligt populära. De fungerar som vanliga solcellsladdade lampor med den extra funktionen att den lockar till sig mygg med hjälp av UV-ljus. När myggen når fram till lampan ges en liten elstöt, tillräcklig för att slå ut myggan. Det fungerar förvånansvärt bra.

Med ett antal mygglampor runt din uteplats slipper du de irriterande myggen och kan njuta av trevligt sällskap och god mat, även mitt i den svenska myggtäta sommaren.

Andra trädgårdstillbehör

Det är inte bara de vanliga solcellslamporna som kan pryda din trädgård. Det finns fler lysande prylar.

Lysande kub eller bord som laddas med solenergiLysande bord

Denna lysande kub kan dels användas som en häftig prydnad i din trädgård eller på din uteplats men även som ett praktiskt och snyggt avlastningsbord eller en lysande pall. Kan såväl användas under sommaren som på mörka vintern.

Den finns i massor av olika färger och olika lyslägen. Fungerar perfekt som present till dig själv eller någon annan!