Allt går att ladda

Att kontrollera och undersöka de 20 främsta solcellsladdarna för året var inte det lättaste. Ingen är den andra lik, och alla har de olika för och nackdelar.

Många solcellsladdare klarar av att ladda de vanligaste enheterna, vissa klara även gamla Nokia-lurar, andra klarar bara nya mobiler som Samsung Galaxy som laddas med micro-usb. Det som glädjer oss är att vilken enhet eller mobil man än vill ladda så finns det en solcellsladdare för just dig.
Adaptrar till Solcellsladdare
Vi har nyligen uppdaterat hemsidan med de bästa solcellsladdarna till iphone 4 och 5. Även iPad och Samsungs lurar finns nu rekommendationer till. Den största slutsatsen man kan dra är att vill du ha möjlighet att ladda många prylar, säg exempel att du äger både en dator, ipad och en samsung, och vill kunna ladda alla. Då är det helt klart solcellsladdaren SolarGorilla du ska satsa på.

SolarGorilla är ett rikigt monster till laddare, men laddar otroligt fort tack vare sin gigantiska ihopfällbara skärm. Även om den kostar en aning är den lätt värd varenda krona.
SolarGorilla är monstret bland solcellsladdarena.

Tänk dig känslan att aldrig behöva vara orolig att bli utan ström.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.