Lysande prylar till trädgården

Tidigare hade vi bara hört talas om de vanliga trädgårdslamporna som laddades med hjälp av solceller under dagen och sedan lyste under natten. Visst, det är riktigt smidigt och häftigt bara det. Dock kunde vi inte ana vilka andra häftiga solcellsprylar det finns att smycka trädgården med.

Ett exempel är mygglampan som attraherar myggor och dödar dem när de kommer nära. Vem har liksom inte stört sig på myggor under en inledningsvis trevlig kväll på uteplatsen? Det räcker tyvärr inte med en sådan lampa då myggen är många men fixar man ett 4-5 st mygglampor runt sin trädgård är resultatet märkbart, myggen försvinner! Läs mer om och kolla in mygglamporna!

Ett annat exempel, som också är användbart men på ett helt annat sätt, är den lysande kuben. Sjukt häftig fyrkantig pall som kan användas till både avlastningsyta men även som en riktigt häftig attiralj i trädgården. En kub räcker ofta gott och väl men effekten när man har flera är ännu maffigare. Vi skriver mer om kuben på vår trädgårdssida.

Supersköna tips till dig som vill piffa upp din trädgård. Glöm inte att alla dessa solcellsdriva prylar är sladdlösa och driver sig själva av det solljus de får under dagen, även en molnig dag. Hur bra som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.