Billigt alternativ till solcellsladdare

Pebble Smart Stick

Pebble Smart Stick fungerar som ett extrabatteri till dina enheter och kan vara ett billigare alternativ till en solcellsladdare. På bilden visas en iPhone 5.

En solcellsladdare laddar som bekant din mobiltelefon eller annan elektronisk utrustning, men den kan även fungera som ett extra batteri om man laddar upp den i förväg. I vissa fall kanske det extra batteriet är precis det man vill åt, och kanske det enda man behöver.

Exempelvis om man är iväg och campar en natt utan tillgång till ström men vill ladda sin smartphone en gång så att batteriet räcker enda tills man kommer hem på kvällen dag 2. I detta fall behövs egentligen ingen solcellsladdare, även om denna såklart skulle ha andra fördelar, det räcker faktiskt med ett extra batteri.

Att beställa ett extra batteri till sin mobiltelefon, kamera och så vidare är inte särskilt praktiskt eller billigt då alla enheter har olika typer av batterier. Istället finns det en fantastisk smidig unviersallösning som kallas för Pepple SmartStick vilket är en typ av extrabatteri som laddar de flesta typer av enheter.

Pebble Smart Stick kostar endast 227 kronor.

Köp Pebble Smart Stick