Superladdaren till laptops

Det finns en hel del solcellsladdare till mobiler, gps:er, ipads och mycket annat, de finns lite överallt och är inte svåra att få tag på. Däremot är solcellsladdare till laptop en helt annan historia. De är dels svåra att hitta och när man väl hittar dem är de antingen värdelösa eller svindyra.

Tänker man efter kan man dock förstå varför en laptop behöver en annan variant av laddare, en laptop drar ju så sjukt mycket mer kräm än en mobil. Därav ställs höga krav på dess uppladdare.

Vi har dock upptäckt det senaste inom solcellsladdare och laptops, den stavas SolarGorilla och är en helt episk laddare, av riktigt hög klass. Efter att ha läst igenom specifikationerna var vi helt sålda – det finns knappt en enda elektronisk enhet den inte klarar av att ladda. Helt otroligt. SolarGorilla beställdes snabbt och efteråt kan vi konstatera att alla priser och utmärkelser den har vunnit inte var av en slump.

Dett skrivs från en solid klippa i stockholms skärgård, SolarGorilla är inkopplad till laptopen och batteriet står konstant på 100%. Lycka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.