Samsung Galaxy S7

Samsung galaxy s7

Samsung Galaxy S7 och Samsung Galaxy S7 Edge bygger vidare på Galaxy-serien från Samsung och finns representerade bland de mest populära smarta telefonerna.

Galaxy S7:an har förbättrats på många plan jämfört med föregångaren Samsung Galaxy S6 men har också många likheter som till exempel edge-funktionen som blev en succé i och med galaxy s6. Små förbättringar är gjorda på de flesta områden.

Solcellsladdare till Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 laddas med micro-usb vilket är den vanligaste laddningskontakten till smartphones borsett från iphone. Därav har den bra kompatibilitet med nästan alla solcellsladdare på marknaden.

Dess energiförbrukning ligger i ungefär samma klass som en vanlig smarphone vilket gör att vi kan rekommendera allt från Vooni till Solargorilla beroende på hur snabbt du vill kunna ladda, vilka övrigt enhetsstöd du vill ha. Givetvis spelar din budget också en roll.

solcellsladdare laddar samsung galaxy

Xtorm Lava charger laddar en Samsung Galaxy S3, den klarar även av att ladda nyare versioner i galaxy serien såsom Galaxy S7.

Kompatibla solcellsladdare


Vooni

Billigaste laddaren för smartphones & surfplattor. Okej laddningsfart.

329:-Köp
solcellsladdaren voonu


Xtorm Lava Charger

Betydligt snabbare laddning och bättre batteri.

749:-Köp
solcellsladdaren xtorm lava charger


myFC PowerTrekk

Laddar även de dagar utan sol med hjälp av bränslepuckar.

779:-Köp
solcellsladdaren myfc


SolarGorilla

Kungen på marknaden laddar allt, även laptops. Snabbt går det också!

2 695:-Köp
solcellsladdaren Solargorilla


Inkompatibla solcellsladdare


Andra laddare

Alla solcellsladdare på marknaden är inte garanterade att kunna ladda alla typer av mobiltelefoner, smartphones, iPhones mm. De 5 laddare som rekommenderas på solcellsladdaren.se kan med säkerhet ladda alla vanliga mobiler, smartphones och iPhones.


Välj din enhet

Klicka på din enhet och se en specifik rekommendation till just din mobil.