iPhone 5

iPhone 5 kan laddas med solceller

iPhone 5 är så pass ny på marknaden så väldigt få inkluderar en speciell iPhone 5 kabel. Däremot har alla rekommenderade solcellsladdare en USB-ingång dit du kan koppla din iPhone. På precis samma sätt kan du ansluta tidigare modeller av iPhone, kameror, GPS-enheter och mycket annat.

Solcellsladdare till iPhone 5

Alla nedanstående laddare klarar av att ladda iPhone 5. Det viktiga att tänka på är ifall du även vill kunna ladda en iPad eller en dator. Välj i så fall en solcellsladdare som även klarar detta.

Funger ej till iPhone 5

Alla solcellsladdare ovan fungerar och kan ladda iPhone 5. Bara för att alla laddare som vi valt att publicera på solcellsladdaren.se har stöd för iPhone 5 betyder det tyvärr inte att alla laddare i alla olika butiker har det. Vissa äldre modeller är nämligen endast utrustade för att endast klara av äldre mobiltelefoner (ej smartphones). Akta dig för dessa om du vill vara säker på att kunna ladda iPhone 5.

Kompatibla solcellsladdare


Vooni

Billigaste laddaren för smartphones & surfplattor. Okej laddningsfart.

329:-Köp
solcellsladdaren voonu


Xtorm Lava Charger

Betydligt snabbare laddning och bättre batteri.

749:-Köp
solcellsladdaren xtorm lava charger


myFC PowerTrekk

Laddar även de dagar utan sol med hjälp av bränslepuckar.

779:-Köp
solcellsladdaren myfc


SolarGorilla

Kungen på marknaden laddar allt, även laptops. Snabbt går det också!

2 695:-Köp
solcellsladdaren Solargorilla


Inkompatibla solcellsladdare


Andra laddare

Alla solcellsladdare på marknaden är inte garanterade att kunna ladda alla typer av mobiltelefoner, smartphones, iPhones mm. De 5 laddare som rekommenderas på solcellsladdaren.se kan med säkerhet ladda alla vanliga mobiler, smartphones och iPhones.


Välj din enhet

Klicka på din enhet och se en specifik rekommendation till just din mobil.