Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

När detta skrivs är Samsung Galaxy S4 en av de senaste och modernaste mobiltelefonen från Samsung. Den har ytterligare lite större skärm än Samsung Galaxy S3 men även lite bättre batteri som räcker drygt en dag med normal användning.

För att utöka batterilängden kan du använda en solcellsladdare som även fungerar som ett extra batteri. Telefonen laddas precis som tidigare med micro-USB och när du använder en solcellsladdare kopplar du helt enkelt in den via micro-usb, precis som när du laddar din mobil på vanligt sätt.

Solcellsladdare till Samsung Galaxy S4

De solcellsladdare som listas nedan stödjer Samsung Galaxy S4 fullt ut och alla dessa kan alltså användas för att ladda din smartphone med solkraft. Även föregångaren Samsung Galaxy S3 och andra enheter som laddas via USB, till exempel kompaktkameror, GPS:er, iPhone och andra mobiltelefoner.

Vill du även kunna ladda en surfplatta, ipad eller laptop måste du se till att laddaren även klarar dessa, lite mer krävande, enheter.

Samsung Galaxy S3 Solcellsladdare Delux

Kompatibla solcellsladdare


Vooni

Billigaste laddaren för smartphones & surfplattor. Okej laddningsfart.

329:-Köp
solcellsladdaren voonu


Xtorm Lava Charger

Betydligt snabbare laddning och bättre batteri.

749:-Köp
solcellsladdaren xtorm lava charger


myFC PowerTrekk

Laddar även de dagar utan sol med hjälp av bränslepuckar.

779:-Köp
solcellsladdaren myfc


SolarGorilla

Kungen på marknaden laddar allt, även laptops. Snabbt går det också!

2 695:-Köp
solcellsladdaren Solargorilla


Inkompatibla solcellsladdare


Andra laddare

Alla solcellsladdare på marknaden är inte garanterade att kunna ladda alla typer av mobiltelefoner, smartphones, iPhones mm. De 5 laddare som rekommenderas på solcellsladdaren.se kan med säkerhet ladda alla vanliga mobiler, smartphones och iPhones.


Välj din enhet

Klicka på din enhet och se en specifik rekommendation till just din mobil.