iPhone 4

iPhone 4

De flesta solcellsladdare kan ladda iPhones. Med vissa följer det med en laddingkabel som du ansluter din iphone med, andra låter dig istället koppla in din iPhone via den ordinarie usb-sladden du redan äger.

Eftersom iPhone 4 har identisk laddare som iPhone 4S, iPhone 3 och iPhone 3S fungerar solcellsladdarna utmärkt till alla modeller. Ingen laddare inkluderar en laddningskabel till iPhone 5, vill du ladda en sådan får du istället använda USB-kabeln.

Solcellsladdare till iPhone 4

Det viktigaste du ska tänka på när du köper en solcellsladdare till iPhone 4 är hurvida du även vill kunna ladda exempelvis en iPad, surfplatta eller laptop. Se då till att välja en laddare som även klarar av detta.

Power Plus Cobra laddar iPhone

Power Plus Cobra klarar av att ladda din iPhone, här på en klippa i skärgården.

Solcellslddare Delux laddar iPhone

Funger ej till iPhone 4

Som du ser i förra stycket kan alla laddare på solcellsladdaren.se ladda iPhone 4. Det betyder tyvärr inte att alla solcellsladdare i alla butiker klarar av det, det finns många undermåliga laddare som fortfarande säljs och som endast klarar mindre 90-tals mobiler och liknande.

Se till att du inte köper en av dessa. Genom att välja någon av ovanstående, noggrant utvalda laddare, är du säker på att få en som är kompatibel med iPhone.