Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 och Samsung Galaxy S6 Edge är båda en del i Samsungs populära Galaxy-serie som inkluderar de mest populära android-telefonerna på marknaden.

S6:an har inga gigantiska förändringar i förhållande till föregångaren Samsung Galaxy S5 men den kommer med många mindre förbättringar inom nästan alla områden, inte minst utformningen är ett stort steg framåt.

Solcellsladdare till Samsung Galaxy S6

Precis som sina föregångare laddas Galaxy S6 med micro-usb vilket är den vanligaste laddningskontakten till smartphones. Därav har den också stöd för nästan alla solcellsladdare.

Dess förbrukning ligger i samma klass som en standard smartphone vilket gör att vi kan rekommendera allt från Volcraft SL1 till Solargorilla beroende på hur snabbt du vill kunna ladda, vilka övrigt enhetsstöd du vill ha samt din budget.

solcellsladdare laddar samsung galaxy

En solcellsladdare från Xtorm laddar en Samsung Galaxy S3, men den har även stöd för alla andra Galaxy-modeller som tex Samsung Galaxy S6.

Kompatibla solcellsladdare


Vooni

Billigaste laddaren för smartphones & surfplattor. Okej laddningsfart.

329:-Köp
solcellsladdaren voonu


Xtorm Lava Charger

Betydligt snabbare laddning och bättre batteri.

749:-Köp
solcellsladdaren xtorm lava charger


myFC PowerTrekk

Laddar även de dagar utan sol med hjälp av bränslepuckar.

779:-Köp
solcellsladdaren myfc


SolarGorilla

Kungen på marknaden laddar allt, även laptops. Snabbt går det också!

2 695:-Köp
solcellsladdaren Solargorilla


Inkompatibla solcellsladdare


Andra laddare

Alla solcellsladdare på marknaden är inte garanterade att kunna ladda alla typer av mobiltelefoner, smartphones, iPhones mm. De 5 laddare som rekommenderas på solcellsladdaren.se kan med säkerhet ladda alla vanliga mobiler, smartphones och iPhones.


Välj din enhet

Klicka på din enhet och se en specifik rekommendation till just din mobil.