Samsung Galaxy S5

samsung-galaxy-s5Den femte generationen i Samsungs Galaxy serie har bland annat större skärm, bättre batteri, fler smarta funktioner samt bättre kamera än sina föregångare.

Den måste som alla smartphones på marknaden laddas varje dag vid normal användning. Detta kan vara ett problem när man inte säkert har tillgång till ström, därför är det en utmärkt idé att köpa en solcellsladdare till sin Galaxy S5:a.

Solcellsladdare till Samsung Galaxy S5

Det skiljer något i storlek, batteri och prestanda mellan S5:an och dess föregångare, Samsung Galaxy S4. Dock blir den totala skillnaden inte speciellt stor, den större skärmens något högre energiförbrukning kompenseras med ett större batteri och därför gäller samma kompatibilitet för enheterna.

Viktigt att tänka på när du köper en solcellsladdare till Samsung Galaxy S5 är ifall du vill ha möjlighet att ladda surfplattor eller datorer samt om du vill betala mer för bättre laddningshastiget.

De solcellsladdare som passar till S5:an ser du till höger (om du sitter vid en stor skärm) eller här nedanför om du sitter på en mobil. Samma solcellsladdare har stöd för

  • Samsung Galaxy S5 Mini
  • Samsung Galaxy S5 Active
  • Samsung Galaxy S5 Sport
solcellsladdare laddar samsung galaxy

Solcellsladdaren Xtorm Lava Charger laddar en Samsung Galaxy-telefon.