iPhone 7

iPhone 7

Alla solcellsladdare som rekommenderas på solcellsladdaren.se har stöd för iPhone 7 .

Apples måttligt populära och omtyckta iPhone 7 och iPhone 7 Plus finns ute i handeln och har tagit emot med god respons. Till skillnad från iPhone 6  och tidigare 3,5mm hörlursuttag vilket diskuterades kraftigt i många medier.

Iphone 7 är såklart en bra bit mer kraftfull än iPhone 6 men trots detta är denna även strömsnålare än föregångaren vilket underlättar vi laddning, till exempel med en solcellsladdare.

Solcellsladdare till iPhone 7

iPhone 7 använder den så vanliga lightning-laddaren som även används till exempelvis iPhone 5, iPhone 6 och även en del iPads. Därfför fungerar den utmärkt med näst intill alla de solcellsladdare som finns på marknaden. Vi kan därför varmt rekommendera samma laddare till iPhone 7 som vi göra till iPhone 6. och även de modeller som utkom tidigare

Om du vill ha billigast möjliga alternativ och inte behöver kunna ladda iPads rekommenderar vi Vooni Solcellsladdare. Det snabbare alternativet är Xtorm Lava Charger som dock kostar aningen mer men även klara surfplattor. Vill du utöver detta kunna ladda datorer kan det vara värt att lägga lite extra pengar och köpa en SolarGorilla.

Oftast använder du din laddningssladd (USB) du redan äger för att koppla din iPhone till solcellsladdaren men ibland får man även med en separat sladd.

iPhone 7 Plus

Som tidigare nämnt finns det en större variant av iPhone 7 som heter iPhone 7 Plus. Den har samma kompatibilitet som den mindre varianten med skillnaden att den tar något längre tid att ladda (eftersom den är större). Hoppas du nu har tillräckligt med kunskap för att hitta den rätta solcellsladdaren just för dig!

Solcellsladdare till iPhone 6

På bilden ser vi en iPhone 4 laddas av Xtorm Lava Charger. iPhone 7 kan laddas på samma sätt.