iPhone 6

iPhone 6

Alla solcellsladdare som rekommenderas på solcellsladdaren.se har stöd för iPhone 6 .

Den otroligt populära iPhone 6 är nästa modell släppt av Apple. Den är något större än iPhone 5 men framförallt är den mycket tunnare.

Givetvis är iPhone 6 även snäppet kraftfullare men den är faktiskt något strömsnålare än föregångaren vilket är otroligt fördelaktigt när man ska ladda iphonen med en solcellsladdare.

Solcellsladdare till iPhone 6

Tack vare att iPhone 6 använder den så kallade lightning-laddare som även används till iPhone 5 och vissa iPad-modeller uppstår inga kompabilitetsproblem med de solcellsladdare som finns på marknaden. Samma rekommendationer utgår till iPhone 6 som till de tidigare iPhone-modellerna.

Satsa på Voltcraft SL-1 om du vill ha billigast möjliga alternativ och inte behöver kunna ladda iPads. Det snabbare alternativet är Xtorm Lava Charger som dock kostar aningen mer men även klara surfplattor. Special-laddarna myFC och Geographic 4-i-1 funkar även dessa utmärkt till iPhone 6 för dig som har några speciella önskemål.

Oftast använder du din laddningssladd (USB) du redan äger för att koppla din iPhone till solcellsladdaren men ibland får man även med en separat sladd.

iPhone 6 Plus

Den extra stora varianten av iPhone 6, alltså iPhone 6 Plus har i princip samma förutsättningar som den vanliga iPhone 6. Den må vara större men så är även batteriet vilket ger Plus-modellen längre batteritid. Därför går påfyllnaden av ström långsammare och du bör möjligen överväga en snabbare solcellsladdare. Dock är skillnaden inte speciellt stor.

Solcellsladdare till iPhone 6

En iphone 4 laddas av Xtorm Lava Charger. På samma sätt fungerar det att ladda iPhone 6.

 

Kompatibla solcellsladdare


Vooni

Billigaste laddaren för smartphones & surfplattor. Okej laddningsfart.

329:-Köp
solcellsladdaren voonu


Xtorm Lava Charger

Betydligt snabbare laddning och bättre batteri.

749:-Köp
solcellsladdaren xtorm lava charger


myFC PowerTrekk

Laddar även de dagar utan sol med hjälp av bränslepuckar.

779:-Köp
solcellsladdaren myfc


SolarGorilla

Kungen på marknaden laddar allt, även laptops. Snabbt går det också!

2 695:-Köp
solcellsladdaren Solargorilla


Inkompatibla solcellsladdare


Andra laddare

Alla solcellsladdare på marknaden är inte garanterade att kunna ladda alla typer av mobiltelefoner, smartphones, iPhones mm. De 5 laddare som rekommenderas på solcellsladdaren.se kan med säkerhet ladda alla vanliga mobiler, smartphones och iPhones.


Välj din enhet

Klicka på din enhet och se en specifik rekommendation till just din mobil.